RnA ReSet Drops™ Gerstextract

RNA ReSet™ Drops is een vloeibaar supplement met extracten van gerst, bloemen en kruiden

RNA ReSet Drops™ - Gerstextract

RNA ReSet Drops™ - Gerstextract

Samenstelling: (in twee druppels)

  • Gerstextract - 12 mg

Verpakking: 44,3 ml


Instructies voor het gebruik van RNA ReSet Drops™

Dosering: 2-32 druppels

Gebruiken: Begin met twee druppels per dag en verhoog dit geleidelijk tot tweemaal per dag. Daarna geleidelijk opvoeren tot 16 druppels tweemaal daags. De dagelijkse dosis is zeer individueel, pas het aan uw eigen gevoelens aan. Bij voorkeur innemen op een lege maag, besprenkel onder de tong en laat het een paar minuten in de mond werken. Eet of drink na het slikken ongeveer 15 minuten niet. De dagelijkse dosis is zeer individueel en kan twee keer per dag tussen de 5-20 druppels zijn.

Afkoelen voor het openen:

1) Schud niet voor het openen.
2) Open de fles boven de gootsteen of keuken en laat elke overdruk ontsnappen.
3) Doe de dop er op, zet hem vervolgens enkele uren in de koelkast en begin hem te gebruiken.

Vermijd krachtig schudden totdat u ongeveer 1/4 van uw injectieflacon hebt opgebruikt - dan zal het bruisende vermogen afnemen. Daarna kunt u schudden, het product zal te bezinken of de consistentie te veranderen.

RnA ReSet Drops™ ontwikkelen zich sinds juni 2010 en maken deel uit van een aantal lopende langetermijnstudies. Dankzij dit studieproces en herhaalde observatie van dezelfde variabelen groeit ons vertrouwen al lange tijd en breidt Dr. Dean het assortiment


Waarschuwing

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt. Als u tijdens de zwangerschap wilt ReMag® en wilt beginnen, gebruik dan een lage dosis en verhoog geleidelijk.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws