ReMag® The Magnesium Miracle™ Pico-ionisch vloeibaar magnesium

ReMag® is The Magnesium Miracle™ - een essentiële cofactor voor meer dan 300 enzymsystemen die duizenden biochemische reacties in het lichaam ondersteunen.

ReMag® The Magnesium Miracle™ - Pico-ionisch vloeibaar magnesium

ReMag® - The Magnesium Miracle™

 • Geeft een sprankeling aan het leven
 • Een pico-ionische vorm van magnesium ontworpen door Dr. Carolyn Dean (auteur van The Magnesium Miracle™)
 • Activeert ruim 300 enzymsystemen in het lichaam
 • 100% geabsorbeerd op cellulair niveau
 • Bij juiste dosering heeft het geen laxerende werking

ReMag® is The Magnesium Miracle™ - een essentiële cofactor voor meer dan 300 enzymsystemen die duizenden biochemische reacties in het lichaam ondersteunen.. Het regelt de lichaamstemperatuur, produceert en geleidt energie, geeft zenuwsignalen door en ontspant de spieren. Magnesium is van vitaal belang voor het metabolisme van glucose, vet en eiwitten en beïnvloedt alle cellen in het lichaam op een positieve en ondersteunende manier. Magnesium bevordert daarnaast gezonde botten door de calciumopname en het metabolisme van de actieve vorm van vitamine D te reguleren vanuit de inactieve opgeslagen vorm.

ReMag® is bedacht door dokter Carolyn Dean en wordt zorgvuldig geproduceerd uit een schone bron van magnesiumchloride. Het is ontworpen voor het leveren van gestabiliseerde magnesiumionen, die qua grootte vergelijkbaar zijn met plantaardig magnesium. ReMag® is een pico-ionische vorm van magnesium, kleiner in diameter dan de minerale ionenkanalen in het lichaam. De directe en volledige celopname betekent dat ReMag® de darm vermijdt en zelfs niet in de dunne darm belandt, waar dit tot diarree zou kunnen leiden. ReMag® heeft dan ook geen laxerende bijwerkingen.

ReMag® is het echte Magnesium Miracle™ omdat:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces


ReMag® is het perfecte supplement bij magnesiumtekort

1. Werkzame stof

ReMag® bevat 150 mg magnesium per dosis van 2 ml.

2. Kwaliteit

In de productie van ReMag® volgen we een kwaliteitscontroleproces dat verder gaat dan de regelgeving. De meeste kleine en middelgrote bedrijven voldoen aan de basisvereisten van de FDA en niets meer. Op veel niveaus gaan wij verder dan hun eisen om te voldoen aan de hoge standaarden van dr. Dean. Haar naam staat immers op elke fles.

3. Concentratie

De productie van ReMag® begint met magnesiumchloride, dat een transformatieproces van 18 stappen doorloopt. Hierbij wordt ons product geconcentreerd tot 60.000 ppm en teruggebracht ter grootte van picometers. Het is alsof u een bowlingbal neemt en die tot de grootte van een kauwgombal slaat, en die verder verkleint tot de grootte van een picometer. Het is moeilijk voor te stellen, maar een picometer is een eenheid van een triljoenste van een meter. Vervolgens worden de magnesiumionen losgemaakt van hun binding aan het chloride. Deze gestabiliseerde ionen worden onmiddellijk in de cellen opgenomen.

Geen enkel ander supplement doorloopt dit rigoreuze proces. Dat is de essentie van het unieke van ReMag® - de concentratie, de grootte en de stabiliteit van de magnesiumionen.

4. Opname

ReMag® is niet alleen een geconcentreerd, maar ook een gestabiliseerd ion. Deze stabilisatie, die in een 18 stappen tijdens het productieproces tot stand komt, is essentieel voor de absorptie en maakt ReMag® uiterst doeltreffend. Elke druppel kan immers in de minerale kanalen van de cellen worden opgenomen, wat betekent dat het 100 procent biologisch beschikbaar is.

5. Bron en zuiverheid van ReMag

Het bedrijf dat ReMag® produceert, koopt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99 procent. De bron van het magnesium komt van San Bernardino Co. uit Californië en wordt gedolven als dolomiet. Dit mineraal wordt verder opgelost tot pico-ionische vloeibare vorm. In ons magnesiumchloride bedragen onzuiverheden dus slechts 0,01 tot 0,02 procent. Dit lijkt erg op een hoogwaardige versie van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98 procent heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96 procent heeft. Waar het om gaat is dat het 99,98 tot 99,99 procent zuiver is, ongeacht de bron.Informatie over ReMag®

VOEDINGSSUPPLEMENT

Verpakking: 240, 480 ml
Gewicht: 240, 480 g

Dosering: 2,5 ml (1 maatlepel)
Doseringen per verpakking: 96, 192

Concentratie: 60.000 ppm (60 mg zuiver magnesium per ml).

Samenstelling - Per dosering - % RI*
Magnesium (geproduceerd uit MgCl2) - 150 mg - 40%

Overige ingrediënten: Omgekeerde-osmosewater
*RI = Referentie Inname.


GEBRUIK

Dosering voor volwassenen: 1 meegeleverde maatlepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve maatlepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart maatlepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 maatlepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Product niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

**Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Kinderen van 4-12 jaar oud: de helft van een dosering voor volwassenen.

Kinderen jonger dan 4 jaar oud: alleen na overleg met een arts.

Opmerking: gebruik voor het nauwkeurig afmeten van een dosering de meegeleverde maatlepel of een pipet. Als u last heeft van een magnesiumtekort of ongezond eet, begin dan langzaam om uw lichaam te laten wennen. Voor sommigen geldt dat zij moeten beginnen met een dosering van 2-4 druppels per dag en die heel langzaam moeten opbouwen.

Als u al langdurig andere magnesiumsupplementen gebruikt, kunt u beginnen met een onderhoudsdosering van tweemaal daags 1 maatlepel (1 maatlepel - 2,5ml - bevat 150 mg elementair magnesium). Als uw levensstijl of dieet veel magnesium verbruikt (u drinkt bijvoorbeeld veel koffie, heeft last van stress of sport en zweet veel), kunt u de dosering verhogen tot twee- tot driemaal daags 1 maatlepel om de magnesiumverzadiging van uw lichaam te bevorderen. U kunt het best de volledige dagelijkse dosering, in combinatie met zeezout of andere mineralen, mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken.


Waarschuwing

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt. Als u ReMag® tijdens de zwangerschap wilt gebruiken, begin dan met een lage dosering en bouw deze geleidelijk op.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws