ReMag® The Magnesium Miracle™ Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium

ReMag® is het echte "The Magnesium Miracle™" Pico-ionenvorm van magnesia ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™). Zeer opneembaar op cellulair niveau. Bij juiste dosering heeft het geen laxerende werking.

ReMag® The Magnesium Miracle | Dr Dean

ReMag® - The Magnesium Miracle™

 • Pico-ionenvorm van magnesium ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™)
 • Zeer goed opneembaar op cellulair niveau
 • Bij juiste dosering heeft het geen laxerende werking

Het bedrijf dat ReMag® maakt, koopt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99%. De bron van de magnesia komt uit San Bernardino Co., Californië, en wordt beschreven als een dolomiet. Dit minerale halffabricatenproduct wordt verder opgelost in een pico-ion vloeibare vorm. In ons magnesiumchloride zijn onzuiverheden dus slechts 0,01 - 0,02%. Dit lijkt sterk op de hoogwaardige versie van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98% heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96% heeft. De sleutel is een zuiverheid van 99,98-99,99%, ongeacht de bron.

ReMag® is uitgevonden door Dr. Dean en is zorgvuldig gemaakt van een schone bron van magnesiumchloride. Het is ontwikkeld om gestabiliseerde magnesiumionen te leveren die qua grootte vergelijkbaar zijn met magnesium in planten. ReMag® is een pico-ion vorm van magnesium, kleiner in diameter dan minerale ionenkanalen in het lichaam.

ReMag® is het echte Magnesium Miracle™ omdat:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces

Verpakking: 480 ml
Aantal doses per verpakking: 192


ReMag® is het perfecte supplement bij magnesiumtekort

1. Werkzame stof

ReMag® bevat 150 mg magnesium per dosis van 2 ml.

2. Kwaliteit

In de productie van ReMag® volgen we een kwaliteitscontroleproces dat verder gaat dan de regelgeving. De meeste kleine en middelgrote bedrijven voldoen aan de basisvereisten van de FDA en niets meer. Op veel niveaus gaan wij verder dan hun eisen om te voldoen aan de hoge standaarden van dr. Dean. Haar naam staat immers op elke fles.

3. Concentratie

De productie van ReMag® begint met magnesiumchloride, dat een transformatieproces van 18 stappen doorloopt. Hierbij wordt ons product geconcentreerd tot 60.000 ppm en teruggebracht ter grootte van picometers. Het is alsof u een bowlingbal neemt en die tot de grootte van een kauwgombal slaat, en die verder verkleint tot de grootte van een picometer. Het is moeilijk voor te stellen, maar een picometer is een eenheid van een triljoenste van een meter. Vervolgens worden de magnesiumionen losgemaakt van hun binding aan het chloride. Deze gestabiliseerde ionen worden onmiddellijk in de cellen opgenomen.

Geen enkel ander supplement doorloopt dit rigoreuze proces. Dat is de essentie van het unieke van ReMag® - de concentratie, de grootte en de stabiliteit van de magnesiumionen.

4. Opname

ReMag® is niet alleen een geconcentreerd, maar ook een gestabiliseerd ion. Deze stabilisatie, die in een 18 stappen tijdens het productieproces tot stand komt, is essentieel voor de absorptie en maakt ReMag® uiterst doeltreffend. Elke druppel kan immers in de minerale kanalen van de cellen worden opgenomen, wat betekent dat het 100 procent biologisch beschikbaar is.

5. Bron en zuiverheid van ReMag

Het bedrijf dat ReMag® produceert, koopt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99 procent. De bron van het magnesium komt van San Bernardino Co. uit Californië en wordt gedolven als dolomiet. Dit mineraal wordt verder opgelost tot pico-ionische vloeibare vorm. In ons magnesiumchloride bedragen onzuiverheden dus slechts 0,01 tot 0,02 procent. Dit lijkt erg op een hoogwaardige versie van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98 procent heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96 procent heeft. Waar het om gaat is dat het 99,98 tot 99,99 procent zuiver is, ongeacht de bron.


Pico-ionisch vloeibaar magnesium

Gebruiksaanwijzing voor ReMag®

Dosering: 2.5 ml (theelepel)

Volwassen dosis: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2 x 2,5ml).

Kinderen van 4-12 jaar: neem de helft van de dosis voor volwassenen.

Kinderen jonger dan 4 jaar: alleen na overleg met een arts.

Opmerking: De dop van de fles is een handig hulpmiddel voor het meten, maar gebruik een gekalibreerde maatbeker, spuit of druppelaar voor nauwkeurige dosering. Als je last hebt van magnesiumtekort of als je een ongezond dieet eet, begin dan heel langzaam met het aanpassen van je lichaam. Sommige mensen moeten beginnen met een miniatuurdosis van 2-4 druppels per dag en zeer langzaam toenemen.

Als u al lang een ander magnesium gebruikt, u beginnen met een onderhoudsdosis: één theelepel tweemaal daags: één theelepel = 150 mg elementair magnesium. Als je levensstijl of dieet een grote hoeveelheid magnesium verbruikt (je drinkt veel koffie, hebt veel stress, doet veel sport en zweet) kun je de dosis twee tot drie keer per dag verhogen tot 1 theelepel om de verzadiging van het lichaam met magnesium te verhogen. Het is het beste om de hele dagelijkse dosis in een liter water te doen en overdag te nippen (samen met zeezout of andere mineralen).


Waarschuwing

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
 • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt. Als u tijdens de zwangerschap wilt ReMag® en wilt beginnen, gebruik dan een lage dosis en verhoog geleidelijk.
 • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws