RnA ReSet producten van Dr. Carolyn Dean


ReMag® The Magnesium Miracle™ - Pico-ionisch vloeibaar magnesium van dr. Dean

ReMag® is echt Het Magnesium Wonder™ omdat het een essentiële cofactor is die nodig is voor 700-800 enzymsystemen die duizenden biochemische reacties in het lichaam ondersteunen.

ReMyte® mineraaloplossing - Pico-ionische multiminerale oplossing van dr. Dean

ReMyte® levert 12 mineralen in een unieke picometergrootte die een volledige absorptie op cellulair niveau mogelijk maakt. Ze spelen allemaal een specifieke rol bij de gezondheid van de botten, de integriteit van de bloedvaten, de bloedsuikerbalans, de ondersteuning van de schildklier en de regulering van het immuunsysteem.

ReCalcia® calciumoplossing - Pico-ionische calciumoplossing van dr. Dean

ReCalcia® - Een calciumoplossing die bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme, een normale spierfunctie en een normale werking van de spijsverteringsenzymen.

Whole C Reset™ - Vitamine C

Whole C ReSet™ combineert biologische acerola, biologische kersen en fruitcomplexen. Het levert een volledig spectrum aan fytochemicaliën, polyfenolen, waaronder bioflavonoïden, anthocyanen, proanthocyanen, ellaginezuur, chlorogeenzuur, resveratrol en chininezuur.

ReAline® - Vitamine B-plus

ReAline® is een specifieke formule die de ideale bouwstenen levert om de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam te versterken en te ondersteunen.

RnA ReSet Drops™ - Gerstextract

RnA ReSet™ Drops is een glutenvrij vloeibaar supplement - gerste-extract.

ReStructure® - Eiwitpoeder

ReStructure® is een eiwitrijk poeder - eiwit is het belangrijkste ingrediënt, maar koolhydraten en vetten zijn ook in het recept opgenomen voor een goede macronutriëntenbalans. Geen toegevoegde suiker of zout.

Dr. Dean

Een duidelijk en tijdbesparend programma voor voedingssupplementen. Dr. Carolyn Dean's Total Body ReSet pakket zal u helpen uw gezondheid op vele manieren te behouden.

Pico-Silver™ Solution - Dr Dean

Pico Silver™ is een uniek gestabiliseerd zilverion, bereid uit 99,99% zuiver elementair zilver in picometer-formaat.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws