Pico Potassium® Kaliumoplossing Pico-ionisch vloeibaar kalium

Pico Potassium® bevat gestabiliseerde kaliumionen, hoog opneembaar op cellulair niveau. Ontwikkeld door dr. Carolyn Dean.

Pico Potassium® Kaliumoplossing - Pico-ionisch vloeibaar kalium

Waarom is Pico Potassium® een van de beste kaliumsupplementen?

Met behulp van dezelfde gepatenteerde technologie waarmee ReMag® en ReMyte® zijn ontwikkeld, hebben wij voor onze klanten het vloeibare kaliumsupplement Pico Potassium® samengesteld. Pico Potassium® is het ultieme kaliumsupplement, omdat het gestabiliseerde kaliumionen bevat die zeer goed opneembaar zijn op cellulair niveau. Wij voegen het toe aan onze mineralen om de elektrolytenbalans in het lichaam te helpen ondersteunen. De kaliumionen in Pico Potassium® worden gemaakt van kaliumchloride, dat wordt geproduceerd uit in Saskatchewan in Canada gewonnen kalium.

 • Kalium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel
 • Kalium draagt bij aan de normale spierfunctie
 • Kalium draagt bij aan de handhaving van een normale bloeddruk

Symptomen van kaliumtekort

Wie heeft er kaliumsupplementen nodig? De meeste mensen met lage kaliumwaarden, bovenal zij die niet in staat zijn om voldoende kalium op te nemen uit hun voeding. Vaak wordt een kaliumtekort vastgesteld door een bloedonderzoek dat wordt gedaan als gevolg van ziekte of het gebruik van diuretica.

Symptomen van een laag kaliumgehalte kunnen zijn:

 • Spierzwakte
 • Vermoeidheid
 • Spierkrampen
 • Constipatie

Hoeveel kalium heeft u dagelijks nodig?

Ondanks het belang ervan, krijgen maar weinig mensen voldoende kalium binnen. Een gezonde volwassene zou moeten streven naar 2.000 tot 4.000 mg per dag uit enkel voeding. Om uw inname te verhogen, kunt u kaliumrijke ingrediënten toevoegen aan uw dieet, zoals spinazie, rode bieten, aardappelen en vis zoals zalm. Volwassenen die behoefte hebben aan meer kalium, kunnen overwegen om een goed opneembaar vloeibaar kaliumchloridesupplement te gebruiken - zoals Pico Potassium®. Als u kaliumsupplementen gebruikt, weet u zeker dat u elke dag voldoende kalium binnenkrijgt.

Volgt u een ketogeen dieet?

Wanneer u met een ketodieet begint, scheidt uw lichaam veel natrium uit en kunt u veel water verliezen. Tegelijkertijd met het uitscheiden van natrium, verliest u ook kalium. Veelvoorkomende symptomen van kaliumtekort - de medische term daarvoor is hypokaliëmie - zijn spierzwakte en -krampen constipatie, prikkelbaarheid en huidproblemen. Voor sporters kan een laag kaliumgehalte de spiermassa aantasten, wat uiteindelijk de prestaties beïnvloedt; in ernstigere gevallen kunt u last krijgen van hartkloppingen, hartritmestoornissen, ademhalingsmoeilijkheden (en bij ernstige tekorten zelfs hartfalen).

Vrijwel alle groenten en fruit bevatten grote hoeveelheden kalium, maar niet alle zijn geschikt voor een ketodieet. De meeste mensen beseffen overigens niet dat ook dierlijke eiwitten een geweldige bron van kalium kunnen zijn.

Het toevoegen van een hoog opneembaar vloeibaar kaliumproduct kan zinvol zijn als u een ketodieet volgt. Elke dosering (1,25 ml) Pico Potassium® bevat 99 mg kalium. Met 192 doseringen per fles is de toegevoegde waarde voor iedereen die een ketodieet volgt, onovertroffen!


Voordelen van Pico Potassium® vloeibaar kalium

Kalium is een populair voedingssupplement, maar veel pillen en poeders worden niet goed opgenomen door het lichaam. Hierdoor kunnen er spijsverteringsproblemen ontstaan. Een van de grootste voordelen van een vloeibaar kaliumsupplement is dat het beter wordt opgenomen in de darmen dan andere minder oplosbare vormen.

Kaliumsupplementen kunnen het best in vloeibare vorm worden gebruikt, omdat dit u meer controle geeft over de hoogte van de dosering. Supplementen in tabletvorm hebben een vaste dosering, wat uw flexibiliteit bij de inname ervan beperkt. Gebruikt u kaliumsupplementen in vloeibare vorm, dan kunt u de hoogte van uw dosering echter eenvoudig aanpassen. Als u op een bepaald moment minder of meer kalium nodig hebt, kunt u de dosering snel aanpassen met een vloeibaar supplement.


Hoe neemt u Pico Potassium® in?

Pico Potassium® is een sterk mineralenconcentraat dat u niet onverdund moet gebruiken. Maak u geen zorgen over het moment van de dag waarop u Pico Potassium® inneemt. Meng uw dosering in een glas water en drink het in één keer of gedurende de dag op. Gebruik voor optimale resultaten ten minste doseringen per dag, naar behoefte of zoals voorgeschreven door uw arts. U kunt dit supplement met of zonder voedsel innemen. De werking van kaliumsupplementen wordt hierdoor niet beïnvloedt. Pico Potassium kunt u gebruiken in combinatie met zowel ReMag Magnesium als ReMyte Mineral Solution.

Wij raden u aan om Pico Potassium® samen met onze andere formules te gebruiken als onderdeel van het Total Body ReSet-programma van dr. Dean.

Pico Potassium® is veganistisch, glutenvrij en bevat geen gist, zuivel, eieren, soja, tarwe, suiker, zetmeel, kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen of dierlijke bijproducten.Informatie over Pico Potassium®

VOEDINGSSUPPLEMENT

Verpakking: 240 ml
Gewicht: 240 g

Dosering: 1,25 ml (0,5 maatlepel)
Doseringen per verpakking: 192

Samenstelling - Per dosering - % RI*
Kalium (geproduceerd uit kaliumchloride) - 99 mg - 4,95 %

Overige ingrediënten: Omgekeerde-osmosewater, citroenzuur (als conserveermiddel), kaliumsorbaat (als conserveermiddel)
*RI - Referentie Inname


GEBRUIK

Dosering voor volwassenen: Meng 0,5 maatlepel (1,25 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. In één keer opdrinken of hier gedurende de dag van drinken. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Meng voor optimaal effect 1 liter water met ReMag® - Pico-ionisch magnesium en ReMyte® - Mineralenoplossing en drink hier gedurende de dag van. Niet onverdund gebruiken.


Waarschuwing

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws