Flora ReVive® Probiotica met veenextract

Flora ReVive® is de enige probiotica met veenextract, speciaal geformuleerd om de balans tussen Candida albicans en darmbacteriën te behouden.

Flora ReVive® - Probiotica met veenextract

Flora ReVive® - Probiotica met veenextract

Flora ReVive® is ideaal voor personen die:

  • Met traditionele probiotica op basis van melkzuur geen succes hebben
  • Behandeld worden met antibiotica
  • Vaak op reis zijn en probiotica willen meenemen
  • Geen probiotica willen bewaren in de koelkast

Flora ReVive® is de enige probiotica met veenextract, speciaal geformuleerd om de balans tussen Candida albicans en darmbacteriën te behouden.

Flora ReVive® bevat duurzame probiotica die overleven in maagzuur en niet gekoeld bewaard hoeven te worden.

Saccharomyces boulardii is een goedaardige gist.

Humusfulvinezuur wordt geproduceerd door de afbraak van plantaardig materiaal (veen) met een hoog koolstofgehalte door bodembacteriën.

Inuline is een complexe suiker uit plantenwortels. Deze prebiotica 'voeden' nuttige bacteriën, wat helpt bij het in evenwicht brengen van het microbioom.


Probiotica met veenextract en Candida

Flora ReVive® bevat hoogwaardige probiotica met veenextract en is speciaal samengesteld om de balans tussen het gist Candida albicans en de darmbacteriën te handhaven. Flora ReVive® bevat humusfulvinezuur, ook wel humaten genoemd, dat wordt geproduceerd door de afbraak van koolstofrijk plantaardig materiaal door bodembacteriën. Humaten zijn de beste bodemprobiotica, omdat ze worden geproduceerd door de werking van miljoenen microscopische natuurlijke bacteriën die in onze steriele, moderne wereld bijna niet meer voorkomen. Humaten bevatten probiotica, prebiotica, fytochemicaliën, enzymen en mineralen. Ze hebben een hoog zuurstofgehalte en bieden bescherming tegen Candida albicans en biofilms.

Saccharomyces boulardii is een goedaardig micro-organisme dat ziekteverwekkende organismen in de darmen, zoals bacteriën en gist, helpt bestrijden. Van S. boulardii is aangetoond dat het de groei van Candida remt en voorkomt dat dit gist zich in de darmen kan vestigen. Ook helpt het het risico van overgroei ervan in het spijsverteringskanaal te verminderen. Aangenomen wordt dat dit effect het gevolg is van de productie van caprylzuur door S. boulardii, een schimmelbestrijdende stof die werkzaam is tegen Candida. Van S. boulardii is ook bewezen dat het de kans op een Candida-gistinfectie en ontstekingen bij inflammatoire darmziekten vermindert.

Inuline is een complexe suiker uit plantenwortels. Deze prebiotica stimuleren de groei van goedaardige bacteriën, wat de spijsvertering, het immuunsysteem en de algehele lichamelijke gezondheid ten goede komen.

Voordelen van probiotica uit veen

Bij de keuze voor probiotica met veenextract of met melkzuurbacteriën (lactobacillen) moet rekening worden gehouden met biocompatibiliteit en houdbaarheid van deze producten. Naast de gezondheidsvoordelen van probiotica met veenextract is Flora ReVive® biocompatibel als voedselbron voor het microbioom en bootst het de natuurlijke microflora na die zijn aangetroffen in archeologisch onderzoek naar onze voorouders. Flora ReVive® is daarnaast een bijzonder resistent product omdat de bodemprobiotica in Flora ReVive® beter bestand zijn tegen vertering, niet gekoeld hoeven worden en goed gedijen in de darmen en daar de groei van andere probiotica ondersteunen.Informatie over Flora ReVive®

VOEDINGSSUPPLEMENT

Verpakking: 60 capsules
Gewicht: 86,8 g

Dosering: 1 capsule
Doseringen per verpakking: 60

Samenstelling - Per dosering - % RI*
Saccharomyces Boulardii - 250 mg -
Humaten - 325 mg -
Inuline - 100 mg -
RnA ReSet-gerstextract - 22 mg -

Overige ingrediënten: veganistische capsules (cellulose, water)
*RI - Referentie Inname


GMO-vrij

Let op: Het gerstextract in RnA ReSet Drops® kan niet worden aangemerkt als glutenvrij, omdat de bron gerst is.


GEBRUIK

Neem 1 capsule bij het opstaan en 1 capsule voor het slapen gaan. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Gekoeld bewaren niet nodig. Bouw bij overgevoeligheid de dosering langzaam op. Begin met 1 capsule per dag en en verhoog de dosering na een week tot 2 capsules per dag.


Waarschuwing

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.


Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws