Waarschijnlijk weet u niet wat zilver kan doen

Waarschijnlijk weet u niet wat zilver kan doen

Uit het onderzoek “A Study of the Usability of Silver Dihydrogen Citrate as a Dietary Supplement”, gepubliceerd op 29 januari 2007, leerde ik enkele interessante eigenschappen van dit veilige en doeltreffende metaal kennen, die ook uw gezondheid ten goede kunnen komen.

Zo heeft zilver het hoogste elektrisch geleidingsvermogen van alle metalen. Dat is een bijzondere eigenschap, omdat het verband houdt met de elektrolyten in het menselijk lichaam - waarvan magnesium het belangrijkst is. Het lichaam heeft vele manieren om zilver te gebruiken als katalysator voor belangrijke functies. In feite moet het lichaam een meer geconcentreerde dosis zilver ontvangen dan het uit natuurlijke bronnen kan halen.

Na in de bloedbaan te zijn gekomen, circuleren de zilverionen niet alleen door het lichaamsweefsel, maar ook door de botten, die moeilijk met antibiotica te behandelen zijn. Hier neutraliseert het diverse micro-organismen zonder gezonde cellen te beschadigen.

Een andere geweldige eigenschap van zilver is dat het als katalysator werkt voor het herstel van beschadigde weefsels door de terugkeer van stamcellen naar hun oorspronkelijke embryonale toestand te stimuleren. In wetenschappelijke onderzoek was er sprake van vijf tot zes keer snellere weefselgroei dan bij behandelingen zonder zilver.

In één studie werd zelfs geconcludeerd dat „hoe kleiner de zilverdeeltjes zijn, hoe effectiever deze door het lichaam worden opgenomen.“ Dat is goed nieuws, want Pico Silver zit vol met gestabiliseerde picometrische ionen die net zo groot zijn als de nanodeeltjes die in dit onderzoek werden gebruikt.

Bent u op zoek naar een goed opneembare vorm van zilver, zoek dan niet verder dan onze Pico Silver.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws