Vragen en antwoorden over Pico Silver - pico-ionisch zilver

Vragen en antwoorden over Pico Silver - pico-ionisch zilver

Nog maar kort geleden hebben we Pico Silver gelanceerd. Sindsdien hebben we heel wat vragen gekregen, die we hier zullen proberen te beantwoorden.

Vraag: Moet Pico Silver Solution dagelijks worden ingenomen, net zoals ReMag en ReMyte?

Antwoord: In de basis raden we aan om Pico Silver niet elke dag in te nemen, maar maximaal één of twee keer per week. Als u uw immuunsysteem wilt of moet ondersteunen, dan kunt u Pico Silver gedurende een paar dagen 1-6 keer per dag gebruiken. Het heeft een hele milde, minerale smaak en kan rechtstreeks worden ingenomen of worden opgelost in bijvoorbeeld water. Pico Silver Solution ondersteunt het immuunsysteem. Heeft uw immuunsysteem meer ondersteuning nodig, gebruik dan meer.

Vraag: Heeft Pico Silver invloed op de probiotica die ik inneem? Moet ik me zorgen maken over goede bacteriën als ik al lang zilversupplementen gebruik?

Antwoord: Zoals ik hierboven al zei, gebruikt u Pico Silver normaal gesproken niet elke dag. Als u echter uw immuunsysteem moet ondersteunen om bijvoorbeeld infecties of gistovergroei tegen te gaan, kunt u daarvoor ook probiotica innemen.

Vraag: Kunt u de voor- en nadelen beschrijven van het gebruik van zilver in verschillende vormen?

Antwoord: Er is veel discussie over de vraag of ionisch zilver (zilverionen) of zilverdeeltjes (zilvercolloïden) effectiever zijn. Dit debat wordt al minstens 50 jaar gevoerd. Gelukkig zijn er veel onderzoeken gedaan naar zilveroplossingen. We raden zilver daarom aan als onderdeel van uw natuurlijke immuunsysteemondersteuning.

We zijn er trots op dat we veel tijd en zorg investeren in het onderzoeken en begrijpen van de producten en ingrediënten voordat we deze te koop aanbieden. Een deel van onze onderzoeksreis bestaat natuurlijk uit het zoeken en lezen van onbevooroordeelde bronnen van wetenschappelijke informatie.

Het is een feit dat de ionische vorm van zilver (zoals ons Pico Silver) gebruikt is in honderden klinische studies sinds het begin van de vorige eeuw, die allemaal de doeltreffendheid van ionisch zilver hebben aangetoond. Hoe dan ook, ons doel is altijd om het best mogelijke product aan te bieden op basis van beschikbare onderzoeken en informatie. Onderzoek en klinisch studies, bijvoorbeeld van de Rice University, vormen altijd de basis van ons eigen onderzoek en onze besluitvorming.

Verder hebben we toegang tot onze eigen onderzoekslaboratoria en -faciliteiten, waarin we veel van de studies die we gelezen hebben kunnen dupliceren als onderdeel van ons eigen onderzoek en ontwikkeling. We hebben onze eigen tests uitgevoerd op de antibacteriële werking van verschillende vormen en soorten zilver, waaronder ons eigen Pico Silver. Het is inmiddels onweerlegbaar bewezen zilverionen bacteriën doden en weefsel genezen, en dat neutrale zilveratomen grotendeels inert zijn en geen biologische activiteit hebben (totdat deze in ionen worden omgezet).

In de natuurkunde kan een element, zoals zilver, bestaan als een afzonderlijk atoom of als een ion. Een ion is een atoom dat een elektron mist. Het is ook algemeen bekend dat zilverionen (net als alle andere ionen) bijzonder instabiel zijn, en dat er een stabilisatiemethode nodig is om deze aan het lichaam te "leveren" waar gewenst. Deze unieke gestabiliseerde vorm is de basis van onze picoionische mineralen (ReMag, ReMyte, ReCalcia) en Pico Silver Solution.

Zoals eerder gezegd, is ons doel altijd om het best mogelijk product aan te bieden op basis van het beschikbare onderzoek en alle bekende informatie. We hebben jaren besteed aan de ontwikkeling van onze producten, waaronder de Pico Silver-zilveroplossing. Op het resultaat zijn we bijzonder trots.

Over nanotechnologie en Pico Silver:

Het is belangrijk om te weten dat de definities van nanotechnologie uiteenlopen en daardoor verwarrend kunnen zijn. Hoewel de grootte van de deeltjes in onze producten in picometers of nanometers gemeten kan worden, worden onze producten niet met nanotechnologie gemaakt. Onze pico-ionische mineralen zijn het resultaat van een uniek stabilisatieproces, waarin een natuurlijk evenwicht tussen ionen en metaaldeeltjes (zoals zilver), water, zuurstof en vele andere factoren wordt bereikt. Alle mineralen zijn metalen, en de mineralen die in ons bloed voorkomen hebben de vorm van ionen. Het lichaam is dan ook goed in staat om mineralen in de vorm van ionen te verwerken. Dat geldt ook voor zilver. Onze mineralen zijn gestabiliseerd en kunnen direct op celniveau door het lichaam worden opgenomen. Alle ingrediënten zijn 100 procent natuurlijk en vormen geen bedreiging voor het lichaam.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws