Een goede basis voor uw nieuwe zelf

Een goede basis voor uw nieuwe zelf

Een goede of slechte gezondheid ontstaat op het niveau van de miljoenen cellen waaruit het menselijk lichaam is opgebouwd. Magnesium, vitaminen, aminozuren en mineralen zijn allemaal nodig voor de duizenden biochemische reacties die in elke lichaamscel plaatsvinden. Een chronisch tekort aan deze voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak van cellulaire disfunctie.

Het aanvullen van de cellen met deze essentiële voedingsstoffen bevordert hun energieproductie en resulteert in een optimale gezondheid. Zonder adequate supplementen (ReMag , ReMyte) zal de normale celwerking uiteindelijk worden verstoord, met een verslechterde gezondheid tot gevolg.

Ons lichaam geneest niet door beschadigde cellen goed te laten werken. Het geneest juist door nieuwe, goed functionerende cellen aan te maken. De wederopbouw van een nieuw en gezond lichaam is gebaseerd op het feit dat het lichaam voortdurend nieuwe cellen aanmaakt. Elk uur maakt uw lichaam maar liefst 80.000.000 nieuwe cellen aan. Bij het aanmaken van nieuwe cellen zoekt het lichaam naar de juiste bouwstoffen waaruit deze kunnen worden opgebouwd. Als het lichaam geen goede, gezonde bouwstoffen kan vinden, zal het alles gebruiken wat voorhanden is.

Om nieuwe cellen aan te kunnen maken, moet het lichaam beschikken over de juiste bouwstoffen (voeding) en voldoende celenergie om die bouwstoffen te gebruiken. Als een van deze vereisten ontbreekt, zullen medicatie en medische ingrijpen niet helpen. Het lichaam heeft het vermogen om zelf diverse aandoeningen te genezen, als het maar voorzien wordt van gezonde voeding en genoeg celenergie heeft.

Door een combinatie van geluk, gezond verstand en een decennium aan onderzoek, heb ik geleerd dat de basis van onze gezondheid begint op cellulair niveau en heb ik een formule kunnen creëren die het lichaam op cellulair niveau ReSet en het natuurlijke genezende vermogen op de eerste plaats zet.

Mijn benadering gaat in tegen de allopathische geneeskunde. Ik zoek naar natuurlijke, gezonde oplossingen voor aandoeningen. De allopathische geneeskunde daarentegen graaft dieper in de markers van het lichaam en geeft onze genen, mitochondriaal falen, vaccintekorten en resistentie tegen geneesmiddelen de schuld van de oneindige epidemie van chronische aandoeningen.

Zelfs hun nieuwste inzichten, gestoeld op biologische behandelingen, ondersteunen de natuurlijke processen van het lichaam niet. Ik zal uitleggen wat ik daarmee bedoel. Nu vaccins onder vuur liggen, biedt Big Pharma wat zij biologische behandelingen noemen aan als een soort nieuwe Heilige Graal. Een biologisch geneesmiddel is een product dat uit levende organismen bestaat of bestanddelen van levende organismen bevat. Ik vermoed dat het woord ‘biologisch’ is bedoeld om de vrees van mensen voor synthetische geneesmiddelen weg te nemen. Maar Big Pharma heeft in werkelijkheid geen controle over deze geneesmiddelen. De bewakingssystemen van het lichaam en de triljoenen micro-organismen in de darmen zouden deze biologische stoffen juist kunnen omzetten in iets schadelijks.

Andere nadelen zijn dat biologische behandelingen duur zijn, alleen per injectie toegediend kunnen worden en zo nieuw zijn dat we er nog geen behoorlijk langetermijnonderzoek naar hebben kunnen doen. Bovendien zal elke vorm van ‘nieuwe’ geneesmiddelen in het beginstadium profiteren van het placebo-effect van de nieuwheid.

Daarom blijf ik erbij dat wij het lichaam op celniveau moeten ondersteunen met alle benodigde voedingsstoffen, zodat het perfecte cellen kan bouwen waarmee wij ons in leven en in volle gezondheid houden. Dat zullen de farmaceutische bedrijven natuurlijk nooit erkennen, want wat ik doe is niet gepatenteerd en wordt niet gecontroleerd door Big Pharma, Big Medicine en Big Money.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws