Hoe weet ik of jullie producten schoon zijn?

Hoe weet ik of jullie producten schoon zijn?

Elke dag zie ik dat onze klanten de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid weer in eigen hand nemen. Ik ben blij als ze schrijven of bellen om te vragen hoe schoon onze producten zijn.

Dit is een teken dat klanten producten onderzoeken en relevante vragen stellen voordat ze deze gebruiken. Bovendien kan elk bedrijf dat supplementen produceert en de gezondheid van mensen bevordert, deze vragen gemakkelijk beantwoorden. Dit zijn de belangrijkste factoren voor kwaliteitscontrole die ons bedrijf tegenkomt.

Kundig, ervaren personeel

Ik zeg graag dat mijn klantenserviceteam mijn “kloon” is. Hij praat vaak zoals ik: Hier bij RNA ReSet spreken onze operators en medewerkers van de klantenservice allemaal zelfverzekerd en gepast over de unieke kenmerken van onze eigen producten.

Het is niet algemeen bekend dat de opname van voedingssupplementen essentieel is, en onze producten zijn hierin uitzonderlijk. U zult ons ook horen praten over picometrische mineralen, gestabiliseerde ionen, methylering, sulfatering, vitaminen uit natuurlijk voedsel en de principes van bewezen natuurlijke geneeswijzen zoals homeopathie.

Professionele inspectie- en kwaliteitscontroleteams

Zo omschrijf ik mijn kwaliteitscontroleteams:

Achter de schermen van onze formuleringen wordt hard en nauwgezet gewerkt door onze teams voor kwaliteits- en zuiverheidsbeheer. Onze cGMP-fabrikanten beschikken over professioneel personeel dat zich houdt aan alle FDA-kwaliteitsnormen voor “Good Manufacturing Practices”, die bepalen dat fabrikanten de identiteit, zuiverheid, kwaliteit, werkzaamheid en samenstelling van hun voedselingrediënten en voedingssupplementen moeten evalueren om ervoor te zorgen dat onze producten veilig en nauwkeurig worden geëtiketteerd.

Hoewel de formules die ten grondslag liggen aan de RNA ReSet-formules gepatenteerd en strikt vertrouwelijk zijn, zijn de kwantitatieve ingrediënten, de kwaliteitscontrole en het kwaliteitsborgingsproces voor elk product volledig transparant en onderworpen aan routinematige inspectie door bevoegde, gekwalificeerde onderzoekers. Om u inzicht te geven in wat wij doen, nemen wij u mee op een rondleiding door ons proces.

Uitstekend kwaliteitsbeheer

Zoals beloofd volgt hier een beschrijving van het kwaliteitsbeheerproces:

Om tot recepten van de hoogste kwaliteit te komen, beginnen wij met de beste ingrediënten. Ook al krijgen wij een certificaat voor onze grondstoffen, toch sturen wij ter bevestiging monsters op voor tests. Wij gebruiken dezelfde strenge specificaties en evaluatienormen om deze ingrediënten en het eindproduct te volgen tot aan de voltooiing van het productieproces. Zodra het product is vervaardigd, wordt elke partij geïnspecteerd, in het laboratorium getest en goedgekeurd door deskundigen op het gebied van kwaliteitscontrole, voordat het naar ons bottelcentrum wordt gestuurd.

Op elk eindproduct worden controlemaatregelen toegepast om ervoor te zorgen dat de partij veilig en klaar voor consumptie is, dus worden er meer inspecties, tests en verificaties uitgevoerd.

Wat is COA?

De volgende stap in het proces is het genereren van een Certificaat van Analyse (COA). In een van mijn volgende artikelen zal ik uitleggen waar het om gaat.

Conclusie

Ik ben er trots op met onze fabrikanten samen te werken om sterk geabsorbeerde, zeer effectieve voedingssupplementen te maken die voldoen aan de strenge eisen van Good Manufacturing Practices, wereldwijd erkend als de gouden standaard voor consumentenveiligheid.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws