Heeft ReMag een laxerende werking?

Heeft ReMag een laxerende werking?

Iedereen die bekend is met het voedingssupplement ReMag van dr. Carolyn Dean weet dat dit over het algemeen geen laxerende werking heeft. In sommige stadia van het gebruik kan het echter licht laxerend werken. Hier is een citaat uit Carolyns boek, waarin zij uitlegt waarom dit kan gebeuren:

Over de schildklier

De standaardbehandeling van schildklieraandoeningen, ook voor natuurgeneeskundigen, is het geven van schildkliervervangende middelen. Dit kan in de natuurlijke vorm van schildklierhormonen zijn, maar het gaat nog steeds om hormoonvervangers in plaats van het behandelen van de onderliggende oorzaak. Mijn ervaring is dat de ergste schildklieraandoeningen worden veroorzaakt door een tekort aan mineralen. ReMyte bevat negen mineralen die essentieel zijn voor de productie, omzetting, activering en het transport van schildklierhormonen. Dit zijn jodium, selenium, zink, molybdeen, boor, koper, chroom, mangaan en magnesium. Wanneer u ReMyte® gebruikt, kan dit uw schildklier ‘activeren’ en uw stofwisseling verbeteren. Houd er echter rekening mee dat als u schildklierhormonen gebruikt, u een bepaalde mate van hyperactiviteit kunt ervaren omdat u minder medicijnen nodig hebt. Daarnaast kunt u merken dat uw hartslag met 5-10 slagen toeneemt. Uit bloedonderzoek zal blijken dat uw TSH-waarden lager worden, omdat de hypofyse het schildklierstimulerend hormoon niet langer hoeft te produceren om het te laten werken. Praat met uw arts over het afbouwen van uw medicatie. Ik merkte in eerste instantie het positieve effect van ReMyte op mijn schildklier. Na ongeveer zes weken begon ik me wat ‘sneller’ te voelen en was mijn hartslag iets hoger en voelden mijn handen en voeten eindelijk warm. Ik wist dat deze symptomen het gevolg kunnen zijn van een verhoogde productie van schildklierhormonen. Omdat ik 60 mg schildkliermedicatie gebruikte, besloot ik daarmee te stoppen. Na een paar dagen kwamen mijn hormonen tot rust. Tot op de dag van vandaag voel ik me geweldig.

OPMERKING: Laat uw bloed altijd goed onderzoeken en overleg altijd met uw arts bij het afbouwen van schildkliermedicatie.

Hier is een ander effect van ReMyte®. Na acht weken begon ik een licht laxerend effect te voelen door het gebruik van ReMag® en besefte ik dat mijn lichaam misschien al was verzadigd met magnesium. Op dat moment nam ik drie theelepels ReMag per dag en moest ik mijn dosering terugbrengen tot driemaal daags een halve theelepel. Ik besefte dat ik extra magnesium nodig had totdat ReMyte de symptomen van andere mineraaltekorten had opgelost. Toen ik deze mineralentekorten eenmaal had weggewerkt met ReMyte, had ik minder ReMag nodig.

Toelichting op het laxerend effect van ReMag

Ten eerste kunnen zeer vergiftigde mensen onmiddelijk last krijgen van een laxerend effect, ondanks dat hun lichaam verre van verzadigd is met magnesium. Deze kleine groep moet beginnen met een paar druppels ReMag per dag om de ontgifting die wordt veroorzaakt door het innemen van magnesium te verminderen. Ten tweede, als u na een paar maanden nog altijd last hebt van een laxerend effect maar nog steeds van de symptomen van een magnesiumtekort, neemt u ReMag misschien niet op de juiste manier in. Het is belangrijk om het gespreid over de dag in te nemen en niet in één of twee grote doses per dag. Ten derde is het gebruikelijk dat het lichaam pas na negen tot achttien maanden is verzadigd met magnesium en er daarna een licht laxerend effect optreedt. Het is dan noodzakelijk de dosering ReMag te verminderen met ongeveer een halve theelepel of naargelang de behoefte van uw lichaam.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws