Heeft het lichaam levensprioriteiten?

Heeft het lichaam levensprioriteiten?

Het lichaam heeft levensprioriteiten. Uw lichaam is intelligent en wil zo lang en gezond mogelijk leven. Het instinct om energiek gezond te blijven, is het voornaamste principe of de voornaamste lijn die uw lichaam volgt.

Onze klanten kiezen voor onze producten om hun eigen unieke redenen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar hulp om hun gezondheid te verbeteren bij chronische aandoeningen zoals diabetes, hartritmestoornissen of artritis. Het kan ook zijn dat de situatie dringender is er bijvoorbeeld het herstel van ongevallen, verwondingen, operaties of infecties wordt ondersteund. Als iemand onze producten koopt met bijvoorbeeld de intentie om de spierontspanning te verbeteren, waarom gebeurt dat dan niet onmiddellijk? Een van de verklaringen hiervoor is dat het lichaam levensprioriteiten heeft.

Wat zijn levensprioriteiten?

Uw lichaam is intelligent en wil zo lang en gezond mogelijk leven. Het instinct om energiek gezond te blijven, is het voornaamste principe of de voornaamste lijn die uw lichaam volgt. Hoe kunt u dit concept zelf toepassen?

In ons voorbeeld gebruikt u één van onze producten (ReMag) om de spieren beter te laten ontspannen. Maar wat als er bijvoorbeeld sprake is van verkalking in uw bloedsomloop? Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zich ervan bewust is dat het aanpakken van de verkalking in uw bloedsomloop een prioriteit is voor een beter en langer leven. Wat als het lichaam onze producten gebruikt om éérst het verkalkingsprobleem op te lossen, in plaats van de spieren te ontspannen? Uw spieren kunnen zich niet goed ontspannen zolang de verkalking in uw bloedsomloop niet is verminderd. Uw eerste gedachte zou dan ook kunnen zijn dat het product niet werkt. Ons lichaam is slim en gebruikt het magnesium liever om eerst het probleem van verkalking op te lossen en de cardiovasculaire functie te verbeteren, dan om de spieren te ontspannen.

Houd er rekening mee dat ReMag de functie van 1.000 enzymsystemen in het lichaam verbetert. Het kan dus zijn dat uw lichaam voorrang geeft aan het geleidelijk verhogen van de magnesiumvoorraad voordat het één bepaalde lichaamsfunctie gaat verbeteren.

Het lichaam is intelligent genoeg om deze beslissingen zelf te nemen. Is het dan niet logisch dat wanneer ‘spierkrampen’ de prioriteit van het lichaam worden, uw spieren zich gaan ontspannen? Het lichaam zal de opgenomen voedingsstoffen, in volgorde van prioriteit, gebruiken om het evenwicht van verschillende orgaansystemen te ondersteunen door de celstructuur en -functie te verbeteren.

Wat zijn de prioriteiten van het lichaam?

Er is weinig wetenschappelijke consensus over de hiërarchie die het lichaam gebruikt om prioriteiten te stellen, waarschijnlijk omdat het voor iedereen anders is afhankelijk van diens medische geschiedenis. Een volgorde opstellen heeft dus weinig zin. Duidelijk is echter dat het lichaam de organen die van vitaal belang zijn om te overleven (zoals het hart, de hersenen, enz.) altijd maximaal zal willen beschermen. Zodra aan deze prioriteiten is voldaan, volgt het lichaam een prioriteit die is gebaseerd op de eigen unieke behoeftes. Wij weten bijvoorbeeld dat het hart het meeste magnesium in het lichaam bevat, waardoor het een prioriteit is bij het aanvullen van magnesium. Als iemand hartkloppingen heeft door een magnesiumtekort, heeft die persoon naar alle waarschijnlijkheid al last van een groot aantal andere gerelateerde symptomen.

Wat beïnvloedt de levensprioriteiten?

Belangrijk bij het bepalen van de prioriteiten van uw lichaam is uw levensstijl. Als u een gezonde levensstijl leidt, kan uw lichaam zichzelf in evenwicht houden met meer verfijnde prioriteiten. Leidt u daarentegen een minder gezonde levensstijl, dan geeft uw lichaam de prioriteit aan meer elementaire onevenwichtigheden. Belangrijke factoren hierbij zijn onder meer:

  • Voeding
  • Hydratatie
  • Zonlicht
  • Frisse lucht
  • Beweging
  • Toebehoren
  • Medicatie
  • Stress
  • Ongezonde leefomgeving

Ik heb het al tientallen jaren over het belang van een gezonde levensstijl. Het benadrukken hiervan was zelfs een van de redenen waarom ik geneeskunde ben gaan studeren. Ik dacht dat meer mensen naar een dokter zouden luisteren dan naar een leek.

Ontspan en kom tot rust

Of u nu net met onze producten begint of deze al langer gebruikt, u kunt vertrouwen op de intelligentie van uw lichaam en de natuurlijke neiging tot het vinden van balans. Het kan in het begin moeilijk te begrijpen zijn, maar aandoeningen kunnen zich manifesteren als de manier waarop het lichaam probeert een probleem of conflict op te lossen, of u hiervoor probeert te waarschuwingen. Juist door op uw lichaam te vertrouwen, zult u zich kunnen ontspannen en bevordert u uw gezondheid en welzijn.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws