Elektrolyten voor betere hersenprestaties

Elektrolyten voor betere hersenprestaties

Hebt u ooit van die dagen waarop u uw binding met de werkelijkheid verloren leek te zijn, of uw gedachten weg leken te zweven? Het is mogelijk dat uw hersenen op die momenten een tekort aan elektrolyten hadden.

Elektrolyten zijn de ionische geleiders van elektrische stroom in het lichaam. Zonder genoeg elektrolyten kunnen uw hersenen niet de elektrische impulsen tot stand brengen die uw zenuwcellen nodig hebben om goed met elkaar te kunnen communiceren. Dit tekort kan ervoor zorgen dat u zich mentaal afwezig voelt, of kan zich manifesteren als de beruchte hersenmist.

ReMyte brengt de elektrolyten in uw systeem in balans. Het is een superieur alternatief voor de meeste elektrolytenoplossingen, doordat het twaalf mineralen bevat van unieke picometrische grootte die volledig opneembaar zijn op celniveau. De minerale dosis kan dus laag blijven, waardoor elke mogelijkheid van giftigheid is uitgesloten. Omdat ze 100 procent opneembaar zijn op celniveau, zijn de mineralen echter bijzonder effectief.

Ervaringen van klanten

Deze klant heeft een aanzienlijke verbetering van de hersenfunctie geconstateerd na inname van het goed opneembare ReMyte.

Uit mijn voeding haal ik niet genoeg mineralen. Misschien ben ik daardoor gevoeliger dan veel andere mensen, maar ik merkte het effect al vanaf de eerste dag. Mijn hersenfunctie, mijn gevoel van aanwezigheid in de wereld, mijn energie... mijn vooruitzichten zijn drastisch verbeterd, en ik ben ontzettend dankbaar dat ik ReMyte heb gevonden.

Ik heb het gevoel dat ik mijn oude ik heb teruggewonnen, en het leven scherper en levendiger lijkt. Ik heb andere minerale supplementen en toevoegingen gebruikt, maar dit nog nooit meegemaakt. Het is voor mij gemakkelijker om auto te rijden. Misschien klinkt dat raar, maar als je hersenen beter werken, gaat alles beter.

– Doris

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws