Eindelijk een alternatief voor colloïdaal zilver

Eindelijk een alternatief voor colloïdaal zilver

Als u al weet wat de voordelen van colloïdaal zilver zijn, dan zult u zeker enthousiast zijn over ons nieuwe product!

Onze klanten zijn verliefd geworden op ReMag en ReMyte, onze unieke mineraalsupplementen met picometrische minerale deeltjes die rechtstreeks door het lichaam worden opgenomen waar gewone supplementen geen kans maken.

We hebben nu ons eigen antwoord ontwikkeld op de populaire colloïdale-zilversupplementen. Inmiddels mag het niet meer ontbreken in het huismiddelenkastje van vele gezinnen!

De meeste producten met zilver worden "colloïden" genoemd. Colloïden zijn echter combinaties van microscopische, onoplosbare deeltjes die in een andere oplossing zweven. De gestabiliseerde ionen in Pico-Silver™ zijn daarentegen volledig opneembaar. Deze picometrische zilverionen dringen eenvoudig door in de cellen van het lichaam, en zijn daardoor onmiddellijk in staat om het immuunsysteem te ondersteunen.

Net als ReMag® en ReMyte® wordt Pico-Silver beter geabsorbeerd op celniveau dan welk ander product dan ook. Dit is belangrijk, omdat er zich talloze belangrijke lichaamsprocessen afspelen in onze cellen.

Pico-Silver is ontworpen als een veilige en doeltreffende bron van niet-toxisch zilver in aanbevolen doseringen. Het is zelfs veilig voor kinderen (halveer de dosis voor volwassenen).

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.be

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws