Voelt u zich slechter door magnesium?

Voelt u zich slechter door magnesium?

Zoals u weet, beschouwen wij magnesium als een van de belangrijkste mineralen voor het behoud van een goede gezondheid. Helaas zijn sommige mensen er zo slecht aan toe, dat magnesiumsupplementen hun gezondheid nog verder kunnen verslechteren. Als u magnesium wilt gebruiken in nuttige doses, moet u rekening houden met andere factoren die uw gezondheid beïnvloeden. Daar gaan we vandaag dieper op in.

Een goede basis voor uw nieuwe zelf

Een goede basis voor uw nieuwe zelf

Een goede of slechte gezondheid ontstaat op het niveau van de miljoenen cellen waaruit het menselijk lichaam is opgebouwd. Magnesium, vitaminen, aminozuren en mineralen zijn allemaal nodig voor de duizenden biochemische reacties die in elke lichaamscel plaatsvinden. Een chronisch tekort aan deze voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak van cellulaire disfunctie.

Waarom valt mijn haar uit?

Waarom valt mijn haar uit?

Steeds meer vrouwen nemen contact met me op met de vraag: waarom valt mijn haar uit? Elke ochtend vinden ze losse haren op hun kussens. Anderen zien een borstel vol haar. In tegenstelling tot mannen, die haaruitval over het algemeen accepteren, heeft haaruitval bij vrouwen sociale implicaties die voor velen bijzonder pijnlijk kunnen zijn.

Magnesiumtekort - de verborgen gezondheidscrisis

Magnesiumtekort - de verborgen gezondheidscrisis

Scheurbuik is het gevolg van een tekort aan vitamine C en wordt behandeld met fruit of vitamine C-supplementen. We weten allemaal hoe belangrijk vitamine C voor ons is, maar uit onderzoek blijkt dat het eigenlijk alleen actief is als cofactor van acht lichaamsenzymen. Ter vergelijking: magnesium is 100 keer krachtiger en speelt een rol bij de activiteit van 700 tot 800 enzymprocessen! Artsen en de publieke opinie negeren het echter, of beschouwen het enkel als laxeermiddel.

Pagina 1 / 2
Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws

Deze website gebruikt cookies. Door deze website te gebruiken, stem je in met het gebruik ervan.